Fysioterapeuterne

Jørgen Buhl - Klinikejer

Uddannet som fysioterapeut fra Holstebro-skolen i 1991.

Efteruddannet indenfor manuel terapi, MET (muskuloskeletalforeningens efteruddannelse), Mulligan og McKenzie-metoden.

Jørgen startede Valby Fysioterapi i 1997. Før dette arbejdede han 5 år i Brønshøj Fysioterapi, og før det var han ansat på Bispebjerg Hospital. Jørgen var en årrække tilknyttet idrætsklinikken i Gentofte. Jørgen har mange års erfaring med forskellige fodledsproblematikker. F.eks. problemer efter forstuvninger eller smerter under løb, hvor led mobilisering og vejledning i genoptræning kan hjælpe dig videre.

Karen Becker Andersen - Klinikejer

Uddannet som fysioterapeut fra skolen i Holstrebro i 1989.

Efteruddannet indenfor manuel terapi, MET, idrætsfysioterapi og McKenzie-konceptet . Karen har taget Fysio-Pilates-uddannelsen.

Karen var med til at starte Valby Fysioterapi i 1997. Før dette var hun ansat på Bispebjerg Hospital.

Sideløbende med hospitalsarbejdet, var hun tilknyttet den idrætsmedecinske funktion. Karen har 3 af vores hensyntagende træningshold, samt 

3 Fysio-Pilates-hold. Karen har taget kurser hos Kirsten Tørsleff med focus på behandling af bryst-opererede.

Det er Karen og Marit der primært tager sig af de brystopererede.

Fysioterapi hos Michael Vrist - kun uden for sygesikringen

Michael har arbejdet på hospital, og siden 2007 på klinik. Michael har desuden været tilknyttet håndboldklub som idrætsfysioterapeut. Michael startede hos Valby Fysioterapi i januar 2008. Efteruddannet inden for akupunktur.

Michael er vores fysioterapeut uden for henvisning. Han har studeret osteopati og har læst hele osteopati uddannelsen, dog uden at tage den afsluttende eksamen. Han bruger de metoder han har tillært sig, og som især er effektive ved hovedpine af forskellig art, migræne, symptomer efter piskesmæld, svimmelhed, fordøjelsesproblematikker, skuldersmerter, rygsmerter, udstrålende smerter i arme/ben, halebensproblematikker og mange andre fysiske problematikker. Michael arbejder med helheden af problemet og  med at finde de dybereliggende årsager der giver symptomer og problemer.

Ønskes denne behandling bookes en time til første behandling (60 min.) 650 kr. og efterfølgende behandling (30 min.) 350 kr.

Der kan også bookes tider til traditionel Fysioterapi uden henvisning (30 min) 484,31 kr. og efterfølgende behandlinger (30 min) 350 kr.

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til begge.

Kathrine Stopa Kristensen

Uddannet som fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i København i januar 2008. Kathrine er eksamineret sportsfysioterapeut (2010).

Udover sportsskader har Kathrine særligt interesse og erfraring for knæskader og har klinikkens 3 knæhold.

Desuden har Kathrine videreuddannet sig indenfor McKenzie, Mulligan, Akupunktur (via Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi), samt Supersole, så det er hende du skal booke tid hos, hvis du skal have lavet indlægsåler. Kathrine har været på klinikken siden februar 2008, og har 2 af klinikkens ryghold samt Parkinssonhold.

Marit Elbæk

Er uddannet fysioterapeut fra skolen i Holstebro i 1991. Hun har været ansat på Rigshospitalet og senere i Kbh. kommunes ambulante børnefysioterapi. Hun har en bred erfaring derfra i genoptræning efter langvarige sygdomsforløb. Hun har specialiseret sig i behandling af børn, som udvikler lejringsbetinget skæve kranier efter fødslen. Hun har erfaring med behandling af børn med sansemotoriske problematikker, medfødte motoriske handicap som kan være cerebral parese, medfødte syndromer, neuromuskulære sygdomme.
Hun er efteruddannet inden for BørneBobath, ABC-movementtest, AIMS, Mckenzie-koncept, Mulligan mobiliseringsteknik, fasiebehandling efter brystkirurgi, Pilates. Siden 2019 har hun taget uddannelses i ”Videnomsmerter”og er Smertevejleder med baggrund i evidensbaseret smertevidenskab.
Hun har 3 af klinikkens hensynstagende træningshold og 2 ryghold.
Marit startede på klinikken i 2007

Daniel Neiiendam (Osteopat-studerende)

Uddannet fysioterapeut 2017 v. Metropol i København, og nuværende osteopatstuderende (MSc. Osteopathy v. IAO). Efteruddannet i manipulation og manuel behandling i alle regioner på kroppen. Daniel lægger særlig vægt på diagnosticering og undersøgelse, som sikrer at man når ind til kernen af problemet, og dermed får et effektivt behandlings -og træningsforløb. Daniel har dyrket sport på eliteplan i 10år, og har stort kendskab til idræt og styrketræning.

 

Amalie Kærup Thusgaard

Uddannet fysioterapeut fra skolen i København i 2018. Amalie er efteruddannet i fysio-pilates, manuelle behandlingsteknikker til nakke, ryg, ribben og bækken samt i åndedrætsteknikker, der forbedrer kvaliteten af vejrtrækningen. Gennem grundig undersøgelse og samtale behandles med en kombination af træning og manuel behandling, der tilpasses til netop dig. Som tidligere fysioterapeut hos Nørrebro Fysioterapi og Amagerbro Fysioterapi, har Amalie erfaring med problematikker i alle regioner af kroppen, gravid- og efterfødselsforløb, og som holdinstruktør i pilates og reformer. Hun er desuden uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i musik og bevægelse i 2013. 

Trine Lindgaard Kloster 

Uddannet fysioterapeut i januar 2020 fra Københavns Professionshøjskole. Trine har klinikkens to nakke-skulderhold og varetager desuden holdtræning for gravide og kvinder der lige har født. I den forbindelse har Trine taget kurser hos Elin Solheim med fokus på bækkenbund og rectus diastase (delte mavemuskler), og kan derfor hjælpe dig med, hvordan du bedst muligt træner og bevæger dig i dagligdagen under og efter en graviditet. 

Trine har desuden efteruddannelse inden for Mulligan og McKenzie konceptet med fokus på lænderyggen.

Gennem samtale og grundig undersøgelse, vælges den behandlingsform som passer bedst til netop dig og din aktuelle problematik. 

 

Mira Natius Abildgaard
Uddannet fysioterapeut i 2020 fra Københavns professions højskole, Hillerød og er nu ved at uddanne sig til sportsfysioterapeut. Hun har dyrket Elite volleyball i flere år og spiller stadig på eliteplan. Udover at arbejde hos valbyfysioterapi, arbejder hun derudover for Hvidovres volleyball klub, hvor hun primært tager sig af ligaherrerne og ungdomsafdelingen.
Hun har taget kursus i akupunktur for lænd og nedre region, med fokus i dry needling og kursus i dynamisk rehab.
Med en grundig undersøgelse og samtale, vurderes der, hvad der er bedst for den enkelte og
sammensætter behandlingen derefter.

Nikolaj Ørnstedt

Uddannet fysioterapeut i Januar 2022. Nikolaj har stort interesse for idrætsskader og genoptrænings forløb heraf. Derudover har han interesse og erfaring inden for styrketræning og implementerer denne viden i genoptræningsforløbene. Nikolaj tilbyder også behandlinger med henblik på at forebygge skader under styrketræning eller sport.
Nikolaj har en aktiv tilgang til genoptræning med fokus på et helhedsorienteret menneskesyn.