Fysioterapeuterne

Jørgen Buhl - Klinikejer

Uddannet som fysioterapeut fra Holstebro-skolen i 1991.

Efteruddannet indenfor manuel terapi, MET (muskuloskeletalforeningens efteruddannelse), Mulligan og McKenzie-metoden.

Jørgen startede Valby Fysioterapi i 1997. Før dette arbejdede han 5 år i Brønshøj Fysioterapi, og før det var han ansat på Bispebjeg Hospital. Jørgen var en årrække tilknyttet idrætsklinikken i Gentofte. Jørgen har mange års erfaring med forskellige fodledsproblematikker. F.eks problemer efter forstuvninger eller smerter under løb, hvor ledmobilisering og vejledning i genoptræning kan hjælpe dig videre.

Karen Becker Andersen - Klinikejer


Uddannet som fysioterapeut fra skolen i Holstrebro i 1989.

Efteruddannet indenfor manuel terapi, MET, idrætsfysioterapi og McKenzie-konceptet . Karen har taget Fysio-Pilates-uddannelsen.

Karen var med til at starte Valby Fysioterapi i 1997. Før dette var hun ansat på Bispebjerg Hospital.

Sideløbende med hospitalsarbejdet, var hun tilknyttet den idrætsmedecinske funktion. Karen har 3 af vores hensyntagende træningshold, samt 

3 Fysio-Pilates-hold. Karen har taget kurser hos Kirsten Tørsleff med focus på behandling af bryst-opererede.

Det er Karen og Marit der primært tager sig af de brystopererede.

Michael Vrist - Fysioterapi og osteopatisk behandling - kun uden for sygesikringen.

 

Uddannet som fysioterapeut fra skolen i København i 2006. Efteruddannet indenfor osteopati og akupunktur. Læs mere om osteopatisk behandling her...

 Michael har arbejdet på hospital, og siden 2007 på klinik. Michael har desuden været tilknyttet håndboldklub som idrætsfysioterapeut. Michael startede hos Valby Fysioterapi i januar 2008.

1. behandling 60 min. til 600 kr.

Efterfølgende behandling 30 min til 300 kr.

Danmark giver tilskud

Kathrine Stopa Kristensen


Uddannet som fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i København i januar 2008. Kathrine er eksamineret sportsfysioterapeut (2010).

Udover sportsskader har Kathrine særligt interesse og erfraring for knæskader og har klinikkens 3 knæhold.

Desuden har Kathrine videreuddannet sig indenfor McKenzie, Mulligan, Akupunktur (via Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi), samt Supersole, så det er hende du skal booke tid hos, hvis du skal have lavet indlægsåler. Kathrine har været på klinikken siden februar 2008, og har 2 af klinikkens ryghold samt Parkinssonhold.

Marit Elbæk


Uddannet som fysioterapeut fra skolen i Holstebro i 1991. Efter nogle år på klinik og på Rigshospitalet har Marit specialiseret sig indenfor fysioterapi til børn med motoriske og neurologiske problemer. Hun er også efteruddannet indenfor McKenzie-konceptet, og Mulligan (mobiliserings-teknik). Hun er desuden efteruddannet i behandling af brystopererede, og sammen med Karen, varetager hun behandling af de brystopererede. Marit er efteruddannet indenfor akupunktur. Marit er pilates-uddannet. Hun har 2 af klinikkens hensyntagende trænings-hold samt 2 af klinikkens ryghold. Marit startede på klinikken i 2007.

Line Bang Christensen


Uddannet som fysioterapeut fra skolen i København februar 2012. Under studiet arbejdede Line som instruktør på Bülowsvej Fysioterapi med programlægning og trænings-instruktion. Før Line startede hos Valby Fysioterapi var hun ansat på Righospitalet hvor hun arbejdede med genoptræning af både kirurgiske og neurologiske patienter. Line er eksamineret i McKenzie-konceptet til behandling af nakke og ryg, og har efteruddannelse i akupunktur. Desuden er Line eksamineret Mulligan-behandler (cmp). Det er Line som har vores nakke-skulder-hold samt vores træning for gravide og for kvinder som lige har født. Line har været hos Valby Fysioterapi siden april måned 2012.

Christina Ajloo

 

Uddannet som fysioterapeut fra skolen i København juni 2017. Som studiejob har Christina

arbejdet på Center for Neurorehabilitering i Dianalund siden maj 2015. Christinas er desuden uddanet indenfor

McKenzie-konceptet til behandling af nakke og rygproblematikker og har kurser i akupunktur. Hun har

tidligere arbejdet som træner i crossfit og boksning.

Mads Eilert Mathiasen (Osteopatstuderende på 4. år. Færdig uddannet osteopat sommer 2020)

Uddannet fysioterapeut fra skolen i København 2015. Mads er eksamineret sportsfysioterapeut (DSSF), samt studerer aktuelt sin Mastergrad i Osteopati, på sit fjerde og sidste år (MSc.Ost. v. IAO, 4 års studerende). Mads benytter sig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling, med det mål for øje, at hjælpe til optimal funktion og sundhedstilstand. Der tages afsæt i dybdegående teoretisk viden om kroppen, samt i en forståelse af, at mennesket er en helhed, samt at struktur og funktion påvirker hinanden. Mads er desuden efteruddannet indenfor løbestilsanalyser, manipulation, MET-teknikker, tapening af idrætsskader og akupunktur. Mads har været tilknyttet Valby Fysioterapi siden januar 2015.


 

Thomas Flindt

Uddannet fysioterapeut fra skolen i København juni 2017. Thomas er videreuddannet indenfor dynamisk stabilitet og begyndte i 2018 på diplomuddannelserne Muskuloskeletal Fysioterapi og Sportsfysioterapi.  Thomas' behandlinger fokuserer på en grundig undersøgelse af kroppen, så årsagen til skade og smerte identificeres, hvor den rigtige behandling derefter kan gives. Behandlingen er ofte en kombination af manuelle teknikker og træning, men også samtale og vejledning, så du bliver godt rustet til at varetage din problematik.

Thomas har siden august 2016 arbejdet med basketball-holdet BMS Herlev Wolfpack, der ligger i den bedste danske basketliga. Før han startede i Valby Fysioterapi september 2018, arbejdede han på en privatklinik på Amager, hvor han arbejde med mange forskellige skader i kroppen og stod for klinikkens skulderhold. Derudover har han lavet hjemmebehandlinger og haft mange faste trænings-patienter, hvor det primært var genoptræning efter blodprop og blødning i hjernen.