Fysioterapeuterne

Jørgen Buhl - Klinikejer

Uddannet som fysioterapeut fra Holstebro-skolen i 1991.

Efteruddannet indenfor manuel terapi, MET (muskuloskeletalforeningens efteruddannelse), Mulligan og McKenzie-metoden.

Jørgen startede Valby Fysioterapi i 1997. Før dette arbejdede han 5 år i Brønshøj Fysioterapi, og før det var han ansat på Bispebjeg Hospital. Jørgen var en årrække tilknyttet idrætsklinikken i Gentofte. Jørgen har mange års erfaring med forskellige fodledsproblematikker. F.eks problemer efter forstuvninger eller smerter under løb, hvor ledmobilisering og vejledning i genoptræning kan hjælpe dig videre.

Karen Becker Andersen - Klinikejer

Uddannet som fysioterapeut fra skolen i Holstrebro i 1989.

Efteruddannet indenfor manuel terapi, MET, idrætsfysioterapi og McKenzie-konceptet . Karen har taget Fysio-Pilates-uddannelsen.

Karen var med til at starte Valby Fysioterapi i 1997. Før dette var hun ansat på Bispebjerg Hospital.

Sideløbende med hospitalsarbejdet, var hun tilknyttet den idrætsmedecinske funktion. Karen har 3 af vores hensyntagende træningshold, samt 

3 Fysio-Pilates-hold. Karen har taget kurser hos Kirsten Tørsleff med focus på behandling af bryst-opererede.

Det er Karen og Marit der primært tager sig af de brystopererede.

Fysioterapi hos Michael Vrist - kun uden for sygesikringen

Michael har arbejdet på hospital, og siden 2007 på klinik. Michael har desuden været tilknyttet håndboldklub som idrætsfysioterapeut. Michael startede hos Valby Fysioterapi i januar 2008. Efteruddannet inden for akupunktur.

Michael er vores fysioterapeut uden for henvisning. Han har studeret osteopati og har læst hele osteopati uddannelsen, dog uden at tage den afsluttenden eksamen. Han bruger de metoder han har tillært sig, og som især er effektive ved hovedpine af forskellig art, migræne, symptomer efter piskesmæld, svimmelhed, fordøjelsesproblematikker, skuldersmerter, rygsmerter, udstrålende smerter i arme/ben, halebensproblematikker og mange andre fysiske problematikker. Michael arbejder med helheden af problemet og  med at finde de dybereliggende årsager der giver symptomer og problemer.

Ønskes denne behandling bookes en time til første behandling (60 min.) 600 kr. og efterfølgenden behandling (30 min.) 300 kr.

Der kan også bookes tider til traditionel Fysioterapi uden henvisning (30 min) 460,19 kr. og efterfølgenden behandlinger (30 min) 300 kr.

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til begge.

Kathrine Stopa Kristensen

Uddannet som fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i København i januar 2008. Kathrine er eksamineret sportsfysioterapeut (2010).

Udover sportsskader har Kathrine særligt interesse og erfraring for knæskader og har klinikkens 3 knæhold.

Desuden har Kathrine videreuddannet sig indenfor McKenzie, Mulligan, Akupunktur (via Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi), samt Supersole, så det er hende du skal booke tid hos, hvis du skal have lavet indlægsåler. Kathrine har været på klinikken siden februar 2008, og har 2 af klinikkens ryghold samt Parkinssonhold.

Marit Elbæk

Uddannet som fysioterapeut fra skolen i Holstebro i 1991. Efter nogle år på klinik og på Rigshospitalet har Marit specialiseret sig indenfor fysioterapi til børn med motoriske og neurologiske problemer. Hun er også efteruddannet indenfor McKenzie-konceptet, og Mulligan (mobiliserings-teknik). Hun er desuden efteruddannet i behandling af brystopererede, og sammen med Karen, varetager hun behandling af de brystopererede. Marit er efteruddannet indenfor akupunktur. Marit er pilates-uddannet. Hun har 2 af klinikkens hensyntagende trænings-hold samt 2 af klinikkens ryghold. Marit startede på klinikken i 2007.

Thomas Flindt

Uddannet fysioterapeut fra skolen i København juni 2017. Thomas er videreuddannet indenfor dynamisk stabilitet og begyndte i 2018 på diplomuddannelserne Muskuloskeletal Fysioterapi og Sportsfysioterapi.  Thomas' behandlinger fokuserer på en grundig undersøgelse af kroppen, så årsagen til skade og smerte identificeres, hvor den rigtige behandling derefter kan gives. Behandlingen er ofte en kombination af manuelle teknikker og træning, men også samtale og vejledning, så du bliver godt rustet til at varetage din problematik.

Thomas har siden august 2016 arbejdet med basketball-holdet BMS Herlev Wolfpack, der ligger i den bedste danske basketliga. Før han startede i Valby Fysioterapi september 2018, arbejdede han på en privatklinik på Amager, hvor han arbejde med mange forskellige skader i kroppen og stod for klinikkens skulderhold. Derudover har han lavet hjemmebehandlinger og haft mange faste trænings-patienter, hvor det primært var genoptræning efter blodprop og blødning i hjernen.

Daniel Neiiendam (Osteopat-studerende)

Uddannet fysioterapeut 2017 v. Metropol i København, og nuværende osteopatstuderende (MSc. Osteopathy v. IAO). Efteruddannet i manipulation og manuel behandling i alle regioner på kroppen. Daniel lægger særlig vægt på diagnosticering og undersøgelse, som sikrer at man når ind til kernen af problemet, og dermed får et effektivt behandlings -og træningsforløb. Daniel har dyrket sport på eliteplan i 10år, og har stort kendskab til idræt og styrketræning.

 

Trine Lindgaard Kloster (Barselsvikar for Line)


Uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, januar 2020. Trine har klinikkens to nakke-skulderhold og varetager desuden holdtræning for gravide og kvinder der lige har født. Trine har taget kurser inden for McKenzie konceptet med fokus på lænderyggen.

Amalie Kærup Thusgaard


Uddannet fysioterapeut fra skolen i København i 2018. Amalie er efteruddannet i fysio-pilates, manuelle behandlingsteknikker til nakke, ryg, ribben og bækken samt i åndedrætsteknikker, der forbedrer kvaliteten af vejrtrækningen. Gennem grundig undersøgelse og samtale behandles med en kombination af træning og manuel behandling, der tilpasses til netop dig. Som tidligere fysioterapeut hos Nørrebro Fysioterapi og Amagerbro Fysioterapi, har Amalie erfaring med problematikker i alle regioner af kroppen, gravid- og efterfødselsforløb, og som holdinstruktør i pilates og reformer. Hun er desuden uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i musik og bevægelse i 2013. 

Christina Ajloo


Født 1986. Uddannet som fysioterapeut fra skolen i København juni 2017. Som studiejob har Christina
arbejdet på Center for Neurorehabilitering i Dianalund siden maj 2015. Christina har efteruddannelse i
Basic Body Awareness Therapy (B-BAT), som er en behandlingsform der bruges til at skabe større
kropskontakt og som kan bruges til bl.a. at reducere stress. Christinas er desuden uddanet indenfor
McKenzie-konceptet til behandling af nakke og rygproblematikker og har kurser i akupunktur. Hun har
tidligere arbejdet som træner i crossfit og boksning.

Line Bang Christensen Line er på barsel og er tilbage efterår 2021


Uddannet som fysioterapeut fra skolen i København februar 2012. Under studiet arbejdede Line som instruktør på Bülowsvej Fysioterapi med programlægning og trænings-instruktion. Før Line startede hos Valby Fysioterapi var hun ansat på Righospitalet hvor hun arbejdede med genoptræning af både kirurgiske og neurologiske patienter. Line er eksamineret i McKenzie-konceptet til behandling af nakke og ryg, og har efteruddannelse i akupunktur. Desuden er Line eksamineret Mulligan-behandler (cmp). Det er Line som har vores nakke-skulder-hold samt vores træning for gravide og for kvinder som lige har født. Line har været hos Valby Fysioterapi siden april måned 2012.