Skitræning

Valby Fysioterapi


Skitræning i Valby København

 

Fra onsdag d. 28 november og 8 uger frem tilbyder vi relevant skitræning af vores sportsfysioterapeut Kathrine Kristensen, så du kan forebygge skader og få mere ud af din skiferie.

 

Det er for alle fra 11 år og opefter, der ønsker at være i bedre form til skiferien. Har du skader i forvejen, tages der selvfølgelig hensyn til dette.

 

Holdet bliver oprettet ved mindst 4 tilmeldte. Der er max. på 8 deltagere på holdet.

 

Træningen foregår her på klinikken onsdage fra kl 18.30-19.30. Sidste gang 23. januar, og vil indeholde både styrke og balanceelementer.

Desuden vil du få et basis ski-træningsprogram til udførelse hjemme eller i træningscenteret, som løbende kan progredieres alt efter niveau.

 

Prisen er 995 kr. Er du medlem af Danmark, gives der tilskud.

 

Lidt om Kathrine:

Kathrine har været uddannet siden januar 2008, og eksamineret sportsfysioterapeut siden 2010. Hun har stor erfaring med holdundervisning, og har bl.a alle klinikkens knæhold, herunder 2 målrettet atrose/slidgigt og 1 for de mere sportsaktive(korsbånd, menisk mm.)

 

Har du specielle behov som fx en stabiliserende knæbandage, kan hun være behjælpelig med måltagning og afprøvning.

 

Du tilmelder dig holdet ved at henvende dig i receptionen, eller på telefon 36 46 10 22. Men skynd dig – der er begrænsede pladser.

 

 

Onsdag fra kl. 18.30-19.30 / Kathrine Stopa